Presentidéer - Minapresenter.se
Mina presenter Mina presenter Hitta present Forum Kontakt
Underhållning
Mina Presenter
 

Kategorier:


Kläder Skönhetsartiklar Pynt Gadgets Inredning Upplevelser

 

 

Badrum & badrumstillbehör

2007 fick många svenska hem inbyggt ett extra badrum och ännu fler fick moderniserat det gamla med ny inredning och nya badrumstillbehör. Badrummet har utvecklats till ett rum där vi slappnar av och myser. Samtidigt visar undersökningar att vi svenskar tillbringar mer tid än någonsin i vårt badrum. Både själva, men även ihop med familjen.

badrumBaderommet vises frem

Ett badrum som avslappningsrum har plats till hela familjen och kan ha inredning som bland annat ribbor och mattor till situps, bubbelbad och glasrutor på väggarna. Samtidigt har det kommit en boom inom badrumstillbehör. Det handlar både om coola tvålbehållare, trendiga speglar och läckra specialgjorda handdukar.

Samtidigt som att badrummet är ett ställe där familjen myser, så kommer även gäster att besöka badrummet för att använda toaletten. Badrummet såväl som badrumstillbehör är därför något som "visas fram". Det är också en av anledningarna till att det under de senare åren har gått prestige i badrummet.

 

Inredning och design av badrummet är idag en fråga om personlig stil. Allt är i verkligheten tillåtet, och det mesta är möjligt - både när det handlar om färger och former.

Tidigare dominerade den runda, mjuka och feminina designen badrumstillbehören och i badrummet, men idag är det en råare och mer maskulin look som har blivit populär - ofta i överraskande sammanhang, t.ex. i kombination med ett mer traditionellt och gammaldags badrum. Resultatet blir ett individuellt badrum.

Tidigare var badrumstillbehören och väggar oftast dominerade av vita och ljusa färger, men nu går tendensen mot starka och pastelliknande nyanser. Även denna utveckling är ett uttryck för att vi önskar att gå från det traditionella över till de personliga badrummen.

 

 

Badrum:

 

Regler/info: