Presentideér - Mina presenter.se
supergaver Mina Presenter Hitta Present Nyheder Kontakt Om oss godegaver
 

Kategorier:


Kläder Skönhetsartiklar Pynt Gadgets Inredning Upplevelser

 

 

Elektronik, skoj och gadgets

Älskar du elektronik och skämtartiklar och går du runt med en buspojke i magen, så är elektroniska gadgets verkligen något för dig. Med den digitala medierevolutionen har elektronik i form av gadgets blivit väldigt populära. Man kan till exempel få ett USB-minne formad som en missil, plasma i fickformat eller en flygande väckarklocka. Möjligheterna är många, när det kommer till elektronik och skämtartiklar, och du kan både hitta seriösa och mindre seriösa gadgets till alla smaker och plånböcker.

gadgets

Användbara gadgets

Här på sidan presenterar vi användbara gadgets och elektronik. Det kan vara ett coolt USB-minne, tillbehör till din mobiltelefon eller grejer, småsaker och prylar till hemmet.

köp av varor utanför Sverige

Att köpa gadgets och elektronik i utlandet via nätet kan vara lockande, men priset kan överraska. Köper du elektronik genom nätet hos ett företag i ett annat EU-land, ska du betala moms av det värde varan eller tjänsten har.

Köper du elektronik och andra gadgets från ett land utanför EU, t.ex. USA, ska du betala tull och svensk moms vid införseln.

Du kan läsa mera om reglerna på superpresenters guide till köp av varor utanför Sverige.

 

 

Gadgets:

 

Regler/info: