Presentidéer - Minapresenter.se
Mina presenter Mina presenter Hitta present Forum Kontakt
Underhållning
Mina Presenter
 

Kategorier:


Kläder Skönhetsartiklar Pynt Gadgets Inredning Upplevelser

 

 

Kläder på Nätet

Använd dig av navigationen i högra sidan för att hitta kläderna du vill ha.

Om du har superkoll på din storlek och din smak, kan det löna sig att köpa kläder på nätet. Det danska TV-programmet Rabatten visade att man kan spara upp till 38 procent på priset, om man hoppar över de vanliga butikerna och i stället köper kläder på nätet.

Grunden till de lägre priserna är bland annat att nätbutikerna inte har utgifter till en fysisk butik och samtidigt kan de köpa hem kläder i större partier till mindre pengar.kläder

Ha koll på din storlek

Det viktigaste när man köper kläder på nätet, är att ha superkoll på vilken storlek man använder, då man ju inte kan prova kläderna innan man köper dem.

Du kan komma fram till din klädstorlek på superpresenters storleksguide genom att klicka här.

Säkerhet vid handel på nätet

Det är generellt lika säkert att köpa kläder på nätet med sitt Visakort eller andra internationella kreditkort som i en vanlig butik. Missbruk av kortet kan dock inträffa, om andra får veta ditt kortnummer, utlöpsdatumet eller de tre kontrollsiffrorna. Läs mer på superpresenters guide till säker handel på nätet.

Köp av kläder utanför Sverige

Att köpa kläder via ett nätföretag i Sverige motsvarar att köpa kläder i en vanlig butik i Sverige. Men köper du kläder på nätet hos ett företag i ett annat EU-land, ska du inte betala tull för varan eller tjänsten, men du ska däremot som utgångspunkt betala moms av det värde varan eller tjänsten har.

Köper du kläder från ett land utanför EU, t.ex. USA, ska du generellt betala tull och svensk moms vid införseln.

Du kan läsa mer om reglerna på superpresenters guide till handel av varor utanför Sverige.

 

 

Kläder:

 

Regler/info: