Presentidéer - Minapresenter.se
Mina presenter Mina presenter Hitta present Forum Kontakt
Underhållning
Mina Presenter
 

Kategorier:


Kläder Skönhetsartiklar Pynt Gadgets Inredning Upplevelser

 

 

Klockor

Den tiden då armbandsklockan hade en nödvändig funktion som tidsmätare är över. Idag har mobiltelefonen med alla sina möjligheter för länge sedan övertagit tidsfunktion från klockorna, men det betyder inte, att klockan har mist sin betydelse.

Den gamla armbandsklockan har nu blott fått en annan funktion, nämligen som accessoar, och i dag har klockor långt större signalvärde än förr i tiden.klockor

Så köper du klockan på nätet

Det verkar som en enkel sak att köpa klockor på nätet, men i realiteten ska man tänka sig för. Det finns en stor marknad för falska klockor, och många kända klockmärken som till exempel SEIKO varnar för att köpa klockor från en webbshop - med mindre, att shoppen samtidigt har en fysisk butik, som är stämplad som auktoriserad förhandlare. När man besöker en webbshop för att köpa klockor, är det därför en god idé att undersöka om butiken också har en fysisk adress med butiksfaciliteter.

Betalning på nätet

Det är generellt inte ett problem att köpa klockor nätet med kreditkort. Där gäller samma regler som vid köp i vanliga butiker. Man ska dock se till att andra inte får veta kreditkortets utlöpsdatum, kortets kontrollsiffra eller kortnumret. Läs mer på superpresenters guide till säker handel på nätet.

Köp av klockor i utlandet

För att hitta ett fördelaktigt pris på sin klocka, kan det vara nödvändigt att leta efter priser på utländska hemsidor. Man ska dock vara uppmärksam på tull och skatteregler, när man får tillsänt en klocka från utlandet över den svenska gränsen.

Du kan läsa mera om reglerna på superpresenters guide till köp av varor utanför Sverige.


 

Klockor:

Märkesklockor:

Regler/info: