Presentidéer - Minapresenter.se
Mina presenter Mina presenter Hitta present Forum Kontakt
Underhållning
Mina Presenter
 

Kategorier:


Kläder Skönhetsartiklar Pynt Gadgets Inredning Upplevelser

 

 

Kosmetika

Ihop med sundhetsprodukter är kosmetika bland de mest köpta varorna på nätet. I jämförelse med t.ex. kläder är kosmetika en konkret vara, och om du vet vilket märke du vill ha, är det praktiskt och billigt att köpa kosmetika på nätet.

Det gäller allt från krämer till rengöringsprodukter, dagkrämer, masker, tonic, lotioner etc. Under den senare tiden har det dock fokuserats mycket på sundhet och eventuella kemikalier i kosmetikprodukter, och därför är det en god idé att undersöka varan innan man köper den.kosmetika

Er kosmetikk ufarlig?

Fler och fler förbrukare söker råd och rådgivning om sundhet, när badrumshyllan ska fyllas med krämer, hårfärg, makeup och brun-utan-sol. Läs Läkemedelsverkets råd om kosmetik.

Säkerhed på nätet

 

När du köper kosmetika på nätet är sundheten inte det enda du ska tänka på. Säkerhet vid köp på nätet är en annan sak. Grundläggande är det dock säkert. Läs mer på superpresenters guide till säker handel på nätet.

Köp av kosmetika i EU och USA

Köper du kosmetika i EU eller USA gäller särskilda regler. Till exempel ska du både betala tull och svensk moms vid införseln, när du köper från USA.

Du kan läsa mer om reglerna på superpresenters guide till köp av varor utanför Sverige.

 

 

Kosmetika:

Märken: