Presentidéer - Minapresenter.se
Mina presenter Mina presenter Hitta present Forum Kontakt
Underhållning
Mina Presenter
 

Kategorier:


Kläder Skönhetsartiklar Pynt Gadgets Inredning Upplevelser

 

 

Skor

På nätet kan du finna ett stort urval av alla typer av skor som du bara ska stoppa ner i den virtuella inköpskorgen. Fördelen med att köpa skor på nätet handlar inte bara om priset. Många svenskar har svårt att hitta ordentliga skor i vanliga butiker. Det gäller i synnerhet människor med väldigt stora fötter, väldigt små fötter eller fötter med speciella problem - knutor, plattfot etc.skor
skor

Här kommer nätet till hjälp med sitt stora urval av billiga eller speciella skobutiker över hela världen.

Ha koll på din storlek

Du vet säkert redan vilken din egen skostorlek är efter europeisk norm - den går typiskt från storlek 36 till storlek 46. Letar du efter särskilda storlekar eller köper du skor utanför Europa, är det nödvändigt att känna till andra mått för storlekar.

Du kan hitta din skostorlek på superpresenters guide över skostorlekar genom att klicka här.

Säkerhet vid handel på nätet

Man kan som utgångspunkt handla lika säkert med Visakort eller andra internationella kreditkort på nätet som i en vanlig butik. Missbruk av kortet kan dock förekomma - liksom i en vanlig butik - om andra får veta ditt kortnummer, utlöpsdatumet eller de tre kontrollsiffrorna. Läs mer på superpresenters guide till säker handel på nätet.

Köp av skor utanför Sverige

Har man speciella önskemål till sina skor, kan det vara nödvändigt att leta på de utländska internetbutikerna. Det är generellt problemfritt att köpa sina skor i utlandet. Inom EU ska du inte betala tull på varan, men du ska däremot som utgångspunkt betala moms av det värdet varan har.

Du kan läsa mer om reglerna på superpresenters guide till handel av varor utanför Sverige.

 

 

 

Skor:

Märkesskor:

 

Regler/info: