Presentidéer - Minapresenter.se
Mina presenter Mina presenter Hitta present Forum Kontakt
Underhållning
Mina Presenter
 

Kategorier:


Kläder Skönhetsartiklar Pynt Gadgets Inredning Upplevelser

 

 

Upplevelser

Är du på jakt efter en bra presentidé - kanske till dig själv eller dina närmaste - handlar det inte nödvändigtvis alltid om materiella saker. En god upplevelse kan ofta vara mycket mer värd, än en klocka eller en parfym, och en upplevelse kommer man ofta ihåg i längre tid.


Vi löper amok! Alla får gratis biljetter till en kryssning till Finland. Ta 3 av dina bästa vänner med dig.

Den stigande välfärden, den ökade fokusen på välfärden, och tendensen till stress har på allvar öppnat våra ögon för personliga upplevelser. Det gäller allt från spa till kurbad, kroguppehälle och klosterbesök. Vi vill slappna av och njuta av tillvaron med ökad fokus på kropp och själ. Kom i form nu! Effektiv och snabb fettförbränning.

upplevelser

Kur uppehälle

 

För bara tio år sedan var ett wellnessuppehälle en svårfunnen lyx för svenskar som behövde slappna av. Idag har det emellertid öppnats flera kurcenter med fokus på personliga upplevelser, och vi svenskar söker oss också till utlandet för att finna ro och vila. Här är en lista över populära kurcenter:

1. Alter Meierhof, Tyskland
2. Hotel Historischer Krug, Tyskland
3. Hotel Thermal, Ungern
4. Igalo Spa, Montenegro

Hur väljer jag?

 

Innan man väljer kurcenter, ska man tänka efter vad man egentligen önskar. Ska det bara vara ren avslappning och lermaskar eller vill man också ha motion och andra aktiviteter? Ska man kunna ta med barnen, eller handlar det bara om personliga upplevelser och avslappning? Kanske betyder maten mer för dig än de varma baden? Allt detta ska du tänka på, när du väljer hotell. Prøv også Oplev Sorø

 

 

Upplevelser: