Presentidéer - Minapresenter.se
Mina presenter Mina presenter Hitta present Forum Kontakt
Underhållning
Mina Presenter
 

Kategorier:


Kläder Skönhetsartiklar Pynt Gadgets Inredning Upplevelser

 

 

Väskor

Väskor är något av det lättaste att köpa på nätet. I motsats till kläder och skor, behöver du inte tänka på om storleken passar, men bara om väskan ser bra ut. Därför har det blivit ytterst populärt att köpa väskor på nätet.

Om du köper modeväskor på nätet ska du dock vara uppmärksam på om du köper ett original eller om det är en olaglig kopia.vesker

Hur vet jag om väskan är original?

Om du köper märkesväskor som till exempel Gucci, Louis Vuitton eller Hermes på nätet, bör du försäkra dig om du rent faktiskt får en äkta vara och inte en kopia. Tyvärr säljs många falska kopior på nätet, och de är faktiskt olagliga att köpa.

Du kan läsa mer på superpresenters guide till äkta märkesvaror genom att klicka här.

Säkerhet vid köp på nätet

 

Om du väljer kända nätbutiker, är det generellt väldigt säkert att köpa väskor på nätet. Generellt ska du dock se till att andra inte får veta ditt kreditkorts utlöpsdatum, kortets kontrollsiffra eller kortnumret.

Läs mer på superpresenters guide till säker handel på nätet.

Köp av väskor utanför Sverige

Letar du efter speciella väskor, söker du dig säkert till de utländska nätbutikerna. Generellt är det inget problem att köpa sina väskor från utlandet, men det är klokt att känna till reglerna. Köper du väskor från ett land utanför EU, t.ex. USA, ska du betala tull och svensk moms vid införseln.

Du kan läsa mera om reglerna på superpresenters guide till köp av varor utanför Sverige.

 

 

Väskor:

Märkesväskor:

Regler/info: