Presentidéer - Minapresenter.se
Mina presenter Mina presenter Hitta present Forum Kontakt
Underhållning
Mina Presenter
 

Kategorier:


Kläder Skönhetsartiklar Pynt Gadgets Inredning Upplevelser

 

 

Vardagsrummet - inredning

Vardagsrummet är hemmets viktigaste rum. Även om det under de senaste åren har varit stor fokus på kök och hälsobadrum, blir inget så viktigt som vardagsrummet. Vardagsrummet är hemmets mest centrala och största rum. Här samlas familjen på alla tider av dygnet och det är här hela hemmets identitet samlas.stuen

Hemmets själ

Vardagsrummet är inte hemmets själ för inget – det är nämligen i vardagsrummet som de helt centrala möblerna står, för avslappning såväl som för aktiviteter: Soffa, bord, stolar, fåtöljer och ofta även tv, dator, radio och stereoanlägg. Här kan man spela, sova, läsa, äta, leka, älska - eftersom vardagsrummet inte är specialiserat till något bestämt i motsats till till exempel köket, badrummet eller sovrummet.

Köpa gardiner, markiser og persienner hos Moogio.

Till ett mysigt och användbart vardagsrum hör därför också god inredning med allt från "fars fåtölj" till vaser, lampor, ljusstakar, filtar, kuddar och prydnadssaker.

Det behöver inte vara märkesvaror, men vissa saker klär ett vardagsrum bättre än andra. Hämta inspiration till de perfekta detaljerna här på sidan.

 

 

Inredning:

 

Regler/info: